Palvelut ja tuotteet

Soita meille

0400 868 140

Palvelut ja tuotteet

Puiset ja lasiset laatutuotteet

Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluu mm. keittiökalusteet, keittiöremontit, kehystyspalvelu, lasituotteet sekä tilaustyöt.

Keittiökalusteet

Valmistamme keittiökalusteita ja komeroita ja suoritamme keittiöremontteja. Vaihdamme ovet tai keittiösisustuksen kokonaisuudessaan täysin asiakkaan tarpeiden mukaan. Meiltä saatte tiskiallastasot, työtasot, liesituulettimet ja vetimet.

Edustamme mm. seuraavia tuotemerkkejä: Kensapuu ja Josadoor ja olemme Mirrorlinesin liukuovien jälleenmyyjä. Tuotevalikoimaamme kuuluu ainoastaan kotimaiset ovet!

Jos teillä on vanhoja kaappeja, jotka haluatte säilyttää, voimme valmistaa niihin uudet ovet! Oudot mitatkin onnistuvat meiltä!

Työtasojemme toimittajat:
Liukuovet, kaapistot ja lasiseinät:
Liesituulettimet:

Maalaustyöt

Meillä on oma maalaamo, jossa pintakäsittelemme valmistamamme tuotteet. Pintakäsittelemme myös tuotteita asiakkaiden toivomusten mukaan.

Maalaamme sekä uusia että vanhoja ovia omassa maalaamossamme asiakkaan oman värivalinnan mukaan

Lasi

Tarjoamme myös erilaisia lasitustöitä, eli vaihdamme vanhojen tilalle uudet ja pystymme hankkimaan lähes mitä tahansa lasituotteita.

Muutamia esimerkkejä:

  • pöytien lasilevyt
  • yksinkertaiset ikkunakehykset
  • lasit vitriinikaappien oviin
  • värjätyt ja etsatut sekä lasit hiotuilla kuvioilla (ristikoiden sijaan)
  • peilit(fasettihiotut tai hiotuilla kuvioilla)
  • lämpölasit

Laseja saa myös eri väreissä.

Previous slide
Next slide

Kehystykset

Tarjoamme laajan valikoiman kehyslistoja sekä passepartout-pahveja. Kehystämme valokuvia, öljymaalauksia, akvarelleja, kirjontatöitä, erilaisia kukka-asetelmia, ja ihan mitä vaan asiakkaan toiveiden mukaan! Vaihdamme uudet lasit rikkinäisten tilalle. Meiltä saat myös uuden peilin seinällesi!

Myymme myös:

*Kehystettyjä tauluja ja peilejä
*Mattaa ja kirkasta lasia
*Kehyslistoja metritavarana

Tilaustyöt

Lindbäckin Puu valmistaa melkein mitä tahansa puusta.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös mittatilatut asiakkaan itsensä suunnittelemat esim. tammesta tai kirsikkapuusta valmistetut massiivipuiset huonekalut. Yritämme löytää asiakkaalle toisen valmistajan ellemme itse ehdi valmistaa tiettyä tuotetta, esim. portaita tai ikkunoita. Tavoitteenamme on aina pystyä tarjoamaan asiakkaillemme hyviä vaihtoehtoja.

Esimerkkejä suorittamistamme tilaustöistä:

– Huonekalut
Ikkunaremontit
– Lasitustyöt

Pyydä tarjous!

Asennuspalvelu

Noin 130 km säteellä Lapväärtistä tarjoamme asennuspalvelua kalusteillemme. Poistamme vanhat keittiökalusteet tai ovet ja asennamme uudet tilalle. Vanhat kalusteet kuljetamme lähimmälle kierrätysasemalle asiakkaan niin halutessa.

Kannattaa ottaa yhteyttä saadaksesi ilmaisen tarjouksen!

Ottakaa yhteyttä, niin John tulee paikan päälle ottamaan tarpeelliset mitat tarjousta varten ilman että sitoudutte mihinkään.