LINDBÄCKIN PUU

KEITTIÖN, KYLPYHUONEEN JA ETEISEN KALUSTEET

Valmistamme keittiökalusteita, komeroita ja suoritamme keittiöremontteja. Vaihdamme ovet tai keittiösisustuksen kokonaisuudessaan täysin asiakkaan tarpeiden mukaan.

Yhteydenottolomake


  SOITA JOHNILLE

  0400 868 140

  MEISTÄ

  Valmistamme, remontoimme ja maalaamme.

  Lindbäckin Puu sijaitsee Peruksen kylässä Lapväärtissä n. 15 km Kristiinankaupungista itään.

  Uudet keittiökalusteet ja keittiökaappien ovet valmistamme omissa tuotantotiloissamme. Maalaamossamme maalaamme valmistamamme ovet ja korjaamme vanhat keittiökaappien ovet tilauksesta. 

  Lue lisää palveluistamme täältä

  Yksityiskohdat tekevät keittiön

  Yhteydenottosi jälkeen käymme kohteessa ottamassa tarpeelliset mitat, esittelemme olemassa olevat materiaali-, ovi-, väri-, vedin- sekä seinälevyvaihtoehdot. Tämän jälkeen teemme tarjouksen valmiista keittiöstä asennuksineen.

  PALVELUT

  KEITTIÖKALUSTEET

  Valmistamme keittiökalusteita, komeroita ja suoritamme keittiöremontteja. Vaihdamme ovet tai keittiösisustuksen kokonaisuudessaan täysin asiakkaan tarpeiden mukaan. Meiltä saatte tiskiallastasot, työtasot, liesituulettimet ja vetimet. Maalaamme sekä uudet että vanhat ovet asiakkaan värivalinnan mukaan.

  KOMEROT

  Edustamme mm. seuraavia tuotemerkkejä: Kensapuu ja Josadoor ja olemme Mirrorlinesin liukuovien jälleenmyyjä. Tuotevalikoimaamme kuuluu ainoastaan kotimaiset ovet!

  LASIPALVELU

  Tarjoamme erilaisia lasitustöitä. Vaihdamme vanhat lasit uusiin ja pystymme hankkimaan lähes mitä tahansa lasituotteita.

  KEHYSTYKSET

  Me kehystämme tauluja, palapelejä, julisteita, vaatteita, peilejä ym.

  Tuotantotiloistamme löytyy myös ovimalleja ja värivaihtoehtoja.

  FOLLOW US ON FACEBOOK AND INSTAGRAM