Suomeksi

Kvalitétsprodukter i trä

 LINDBÄCKS TRÄ

– Tillverkare av kvalitétsprodukter i trä

Lindbäcks Trä finns i Perus, Lappfjärd, ca 15 km öster om Kristinestad. Företaget grundades 1994 av John och Susanne Lindbäck. I moderna produktionsutrymmen på ca 580 m² tillverkar vi köksinredningar, köksdörrar mm.  I vårt måleri målar vi dörrar som vi tillverkar samt gamla köksdörrar som behöver få ny färg. Måttbeställda möbler kan också beställas. På den lokala marknaden sköter vi också inramningar av tavlor. Vi gör också en del beställningssnickerier.

Vi har eget måleri där vi kan ytbehandla både de produkter som vi tillverkar och även måla enligt kundernas önskemål.

Senaste tillskottet i vår verksamhet är försäljning av glas, olika slag enligt beställning

 

Susannes shop

– Hantverk och broderiförpackningar, garn och presenter

På Nybrovägen 3 i Lappfjärds centrum hittar ni Susannes shop och Café där garn, presenter, spel och  inredningsartiklar, hantverk och broderiförpackningar säljs. Kom in på en kopp kaffe och en bit hembakt!

Vi säljer broderiförpackningar som innehåller allt som behövs, inkl. garngaranti om ej garnet mot förmodan räcker till. Bilder på broderiförpackningarna hittar ni på Kanavatyökeskus’ hemsida. Där finns hela urvalet av stramaljtavlor, korsstygnsarbeten med förtryckt mönster och bakgrund, vanliga korsstygnstavlor och kuddar samt långstygnstavlor. Om ni hittar nåt ni tycker verkar intressant så ta upp storlek och numret på arbetet så kan vi beställa det. Vi har också Permins broderier i vårt sortiment!

 Susannes Shop även som webbshop!

Susannes shop även på nätet. Gå till Susannes Shop!