Svenska

Laadukkaat puutuotteet

 LINDBÄCKIN PUU

– Korkealaatuisten puutuotteiden valmistaja

Yritys Lindbäckin Puu sijaitsee Peruksessa, Kristiinankaupungista n 15 km itään. John ja Susanne Lindbäck perustivat yrityksen vuonna 1994. Nykyaikaisissa, n 580 m2:n tuotantotiloissamme valmistamme pääosin keittiökalusteita ja keittiökaapin ovia. Paikallisilla markkinoilla hoidamme myös taulujen kehystykset. Teemme myös jonkin verran tilaustöitä.

Meillä on oma maalaamo, jossa voimme pintakäsitellä valmistamamme tuotteet, ja tehdä pintakäsittelyt asiakkaiden toiveiden mukaan. Pintakäsittelyssä käytämme korkeapainemaaliruiskua.

Uusin tuote on lasia, erilaisia asiakkaan tilauksesta.

Susannes Shop
– Käsitöitä ja kanavatyöpakkauksia

Lapväärtin keskustassa, Uudensillantie 3, sijaitsee Susannes shop ja Café, jossa myydään kaikenlaisia lankoja, lahjoja,  sisustustuotteita, käsitöitä ja kanavatyöpakkauksia. Tervetuloa sisään juomaan kuppi kahvia ja nauttimaan jotain kotona leivottua.

Myymme kanavatyötyöpakkauksia jotka sisältävät kaiken tarvittavan, sisältäen myös lukien lankatakuun, jos lanka yllättäen loppuisi kesken. Kuvia kanavatyöpakkauksista löytyy Kanavatyökeskuksen kotisivuilta. Sieltä löytyy koko valikoima kanavatauluja, ristipistotöitä esipainetuilla kuvioilla ja taustoilla, tavallisia ristipistotyötauluja ja -tyynyjä, sekä pitkäpistotyötauluja. Jos jotain kiinnostavaa löytyy, ottakaa koko ja numero ylös, niin laitamme tuotteen tilaukseen. Valikoimastamme löytyy myös muiden valmistajien, muun muassa Perminin, käsitöitä.

Susannes Shop myös nettikauppana!
Vieraile nettikaupassa!